Temps difícils, accions sàvies

Temps difícils, accions sàvies

8,00 €

Producto Disponible - (Imp. Incluidos)

EAN / Cod. Barras978-84-16680-36-8


Com aprofitar la situació política i social per creixer interiorment.

Autor: Daniel Gabarró

Idioma: Català

ISBN: 978-84-16680-36-8Com aprofitar la situació política i social per creixer interiorment.

Autor: Daniel Gabarró

Idioma: Català

ISBN: 978-84-16680-36-8

El moment polític i social actual és intens. Esperançador per a alguns, esfereïdor per a d’altres, però intens. Això vol dir que cada persona ho viurà d’una manera ben diferent. Tanmateix, al marge de com ho vivim, totes i tots necessitem eines per saber com i on hem d’actuar per mantenir la nostra pau interior inalterada.

El llibre que tens a les mans et vol oferir, d’una manera clara i senzilla, criteris per saber com actuar de forma sàvia, especialment en temps difícils.

T’explicarà com aprofitar els moments polítics actuals per créixer interiorment i, alhora, tenir criteris aplicables en qualsevol context social: de d’una reunió de veïnes i veïns, fins a un conflicte polític com el que estem vivint entre Catalunya i Espanya. Juntament amb aquests criteris, també trobaràs propostes de verificació i suggeriments perquè els puguis dur a la pràctica a la teva vida quotidiana.

Creure que allò que passa no té ressò en les nostres vides és un error. Nosaltres i la realitat som una única cosa. Per tant, aprofitem el moment.

T’hi atreveixes?

Preguntas y comentarios destacados

Amadeu Bonet I Boldú
Amadeu Bonet I Boldú el (28/11/2017 23:15:20)
He rebut el llibre en PDF. Molts interessant. On es pot comprara a Lleida en suport paper. Gràcies
Daniel Gabarró
Daniel Gabarró el (29/11/2017 07:49:04)
A Lleida el pots comprar a Caselles, a Abacus.... però trigarà encara una setmana a arribar-hi: cap el dia 5 o 6 de desembre...