7 eines de l’amor

7 eines de l’amor

12,00 €

Producto Disponible - (Imp. Incluidos)

EAN / Cod. Barras978-84-16680-35-1


Com aprendre a estimar

Autors: Daniel Gabarró i Nieves Machín

ISBN: 978-84-16680-35-1Com aprendre a estimar

Autors: Daniel Gabarró i Nieves Machín

ISBN: 978-84-16680-35-1

Moltes relacions estan plenes de conflictes perquè no sabem estimar amb saviesa.

Confonem, erròniament, l’amor amb un sentiment. I no. L’amor no és un sentiment, sinó la decisió de refermar el nostre màxim bé i de ser feliços amb la felicitat dels altres, a banda del que sentim.

Si acompanyes la meva felicitat, m’estimes. Si no acompanyes la meva felicitat, no m’estimes.

Per tant, estimar no és un sentiment, sinó una decisió que es demostra en la pràctica.

Mantenir aquesta decisió i actuar amb saviesa en qualsevol circumstància, no és fàcil. Però és imprescindible per estimar i fer que les nostres relacions siguin harmonioses. Perquè tota relació, ja sigui de parella, laboral, familiar, d’amistat..., pot ser una relació d’amor.

Aquest llibre t’ensenya a estimar amb saviesa. Les 7 eines de l’amor són concretes, pràctiques i útils. En cada una d’aquestes 7 eines t’invitarem a comprovar, per mitjà de l’experiència, els excel·lents resultats que en pots obtenir: no et demanem que ens creguis, sinó que verifiquis. També hi trobaràs propostes pràctiques perquè les integris en el teu dia a dia i transformis la teva vida positivament.

El llibre 7 eines de l’amor ensenya a estimar-te i a estimar. Si vols una vida de relacions joioses, aquest serà el teu llibre de consulta.


Preguntas y comentarios destacados

Daniel Gabarró
Daniel Gabarró el (29/11/2017 10:15:46)
Sí, sí, Dolors! Es pot comprar a llibreries... i tant! Potser trigui a arribar un dia o dos... però ja deu estar allà o en camí! A qualsevol llibreria perquè Besai, el distribuïdor del llibre a Catalunya els hi fa arribar! Ah! I també es pot compr
Dolors Roca
Dolors Roca el (29/11/2017 09:36:42)
No es pot comprar a llibreries o a l'ABACUS?